Com personalitzar arrebossats, article

Com personalitzar els nostres arrebossats

Diuen que hi ha tants cuiners com maneres diferents d’arrebossar. El secret de l’èxit és arrebossar cada producte d’una forma diferent, segons les necessitats que tinguem. Podem personalitzar els nostres arrebossats canviant els tipus de farina.
Per exemple, proveu d’utilitzar farina de cigrons i veureu que uns aportarà un sabor diferent i, d’altra banda, molt interessant. També podeu afegir farina de blat de moro a les farines que utilitzau habitualment, que farà que sigui més cruixent.
Proveu també d’usar patates xips ben picades, com si fos farina de galeta.
També podem personalitzar els nostres arrebossats, afegint alguna espècia o aroma a la pasta. Si fem, posem pel cas, unes albergínies arrebossades, podem fer una pasta de farina, ou i aigua mineral i afegir-hi una mica d’all i julivert ben picat. També podem fer servir altres herbetes o espècies com la farigola, l’orenga, el pebre, és clar, o fins i tot donar-hi algun toc més extrem, com ara bé una mica de mostassa, mel o curri. Igualment podem decorar els nostres arrebossats afegint-hi algun ingredient que ens aporti color. La tinta de calamar o sípia, cúrcuma, safrà o fins i tot ens podem arriscar amb una mica de wasabi.
La imaginació al poder! Proveu de customitzar els vostres arrebossats que els comensals us ho agrairan!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *